Sara la Complexul Maria Beatrice din Alba Iulia

Am obtinut certificatul de handicap pentru 2014
2014-06-02
La ortopedie
2014-07-23
Am obtinut certificatul de handicap pentru 2014
2014-06-02
La ortopedie
2014-07-23
Afiseaza tot

Sara la Complexul Maria Beatrice din Alba Iulia

Tocmai ne-am intors cu Sara din Alba Iulia unde timp de 2 saptamani a fost inscrisa in programul de terapii de recuperare la centrul Maria Beatrice. Calatoria cu trenul a fost un pic obositoare datorita intarzierilor si vitezei reduse de mers, dar per total o experienta noua si utila.

sara-recuperare-alba-iulia

Sara a efectuat la centrul Maria Beatrice sedinte zilnice de kinetoterapie, mecanoterapie, hidroterapie, masaj trofic, logopedie si psiho-ergoterapie. Dupa acest program de tratament am inregistrat progrese bune in tonusul muscular si in echilibru. De asemenea, Sara s-a adaptat repede la exercitiile de kinetoterapie si mecanoterapie si putin mai greu la hidroterapie, dar acesta este foarte importanta in reabilitarea musculara.

Multumim tuturor celor care ne-au ajutat financiar si nu numai… fara ajutorul carora nu am fi putut ajunge la acest centru de recuperare si speram sa putem ajunge inapoi in curand. O imagine face o mie de cuvinte asa ca va invit sa vedeti o parte din sedintele de terapie facute la Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *