Integrare prin comunicare AAC
2017-06-17
Integrare prin comunicare AAC
2017-06-17
Afiseaza tot

Sara are nevoie de voi!

Suntem in luna Decembrie luna in care toti ne dorim sa primim si sa daruim cadouri. E o luna magica in care se mai intampla si mici minuni.

Fiecare dintre voi puteti fi o minune pentru Sara, pentru ca o puteti ajuta sa isi continue cursa spre recuperare. Puteti sa va implicati in sustinerea Sarei prin directionarea a 20% din impozitul pe profit pe care compania dvs. are obligatia sa o plateasca statului-care nu implica niciun cost pentru compania dvs., suma fiind deductibila fiscal, prin incheierea unui contract de sponsorizare.

In calitate de persoana fizica angajata, puteti redirectiona 2% din impozitul care vi s-a retinut si s-a virat statului, tot anul 2017.

Pentru ca Sara are nevoie de voi in aceasta cursa: accesul la terapiile vitale depinde de RESURSELE FINANCIARE!  In fiecare an Sara reuseste, cu multa munca, sa parcurga inca un metru in cursa ei spre recuperare! Progresele vin incet, cu sute de repetari, dar sigur! Obiectivul este INDEPENDENTA! De cand avea Sara 4 ani o insotiti in aceasta cursa si va multumim, oameni minunati! Fiti, in continuare alaturi de ea, pentru ca fara voi, cursa nu poate continua.

Pentru mai multe detalii referitoare la cum o puteti ajuta pe Sara – prin donații, redirecționarea impozitului pe venit și sponsorizări – apăsați aici.

Si pentru ca multi dintre voi m-ati intrebat despre progrese, vreau sa va arat parcursul ei… de la un bebe de 1 an si 5 luni, doi ani si jumatate, trei ani si 10 luni si in prezent: Sara a invatat mai intai sa stea in picioare, apoi sa sustina greutatea, sa paseasca cu sustinere, sa mearga sustinuta dar cu greutati la picioare si in afarsit, dupa 4.5 ani lungi de terapii intensive sa mearga independent!

Si sunt programe terapeutice de recuperare costisitoare, dar care dau rezultate mai ales in cazul Sarei care sufera de o boala foarte rara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *